2012 m. gegužės 26 d., šeštadienis

Eurovisió 2012 des del punt de vista lituà

Eurovisió 2012 des del punt de vista lituà
Mentre 1 de cada 4 lituans están apegats a la tele esperant el final d'Eurovisió per a veure com cantarà el representant lituà, he decidit d'escriure aquest post per a què coneguéu una mica la mentalitat lituana en relació a aquest conegut festival.

Donny Montell (Donatas Montvydas) - Love is blind

Cada any els lituans esperen guanyar el festival d'Eurovisió i per això envien uns cantants poc coneguts fins i tot a Lituània. Quasi sempre tenim la primera, la segona o la tercera posició.... començant pel final.

Per tant, va haver 2 anys quan vam fer-ho molt bé i vam emportar-nos una puntuació molt bona. El rècord va ser l'any 2006 amb una cançó divertida de varis cantants famosos lituans, que es deia "We are de winners" que cantava com a refrany "we are the winners of Eurovision". Cantant així, vam aconseguir la sisena plaça i vam atreure molta atenció d'altres països amb un ball super divertit que podeu veure aquí:

Lt United - We are the winners

Una altra vegada que no ho vam fer malament va ser l'any 2001 amb la banda musical SKAMP que estava composta d'una xica d'origen irlandès, un noi d'origen africà i un lituà que va voltar el món quan era petit. Van cantar la cançó "You got style" i es van emportar la tretzena posició:

SKAMP - You got style

A veure si no posarem la pota enguany?

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą